Vreys Keukens

Onze Passie Voor Keukens!

OVER VREYS KEUKENS

Kwaliteitskeukens dankzij kennis, ervaring en vakmanschap

Sinds vele jaren is Vreys Keukens uit Lommel de specialist in het maken van keukens op maat van uw wensen. Vreys keukens vindt zijn oorsprong bij Electro Vreys. Dit familiebedrijf is reeds 60 jaar een vaste waarde in Lommel en omstreken op het gebied van electronica, huishoudtoestellen.

Zowel keukens als huishoudtoestellen onder één dak

Bij het vervangen van oude huishoudtoestellen kwam steeds meer de vraag naar hulp bij keukenrenovaties en nieuwbouwkeukens. Vanuit deze vraag is Vreys Keukens ontstaan. Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen en herstellen van keukentoestellen en het voortdurend bijscholen en volgen van de nieuwste keukentrends staat Vreys Keukens vandaag garant voor topkeukens met kwaliteitvan de bovenste plank.

Op maat van uw budget en wensen

In onze toonzaal kan u kiezen uit de beste keukentoestellen en dit voor elk budget! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, schoonheid en een perfecte afwerking door onze vakmensen maken van uw keuken het pareltje in uw woning.

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Persoonlijke Aanpak

VRIJBLIJVEND GESPREK

Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal. Dit kan op afspraak, op het tijdstip dat voor u het best past.

U kan ons hier al uw wensenvoorleggen en samen overlopen wij in de toonzaal alle mogelijkheden die er zijn betreffende:

Ons ruime aanbod aan keukentoestellen: kookfornuis, dampkap, koelkast, diepvriezer, Microgolf, oven, stoomoven, …

Materialen: Keukenkasten, werkbladen, keukenkranen, aanrecht.....

UW ONTWERP IN 3D

Aan de hand van uw wensen maken wij een fotorealistisch 3D-ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige keuken. Bij dit ontwerp ontvangt u ook een gedetailleerde offerte. Zowel bij de offerte als bij het keukenontwerp is er de mogelijkheid om eventuele aanpassingen of bijkomende wensenuit te voeren zodat u zeker de keuken krijgt op maat van uw budget en uw wensen

UW PROJECTPLANNING

Na goedkeuring van het ontwerp en offerte bezorgen wij u een nauwkeurig overzicht wat betreft de planning voor het plaatsen van uw keuken.

PLAATSING KEUKEN

Onze eigen vakmensen zullen volgens plan en met de grootste nauwkeurigheid zorgen voor een perfecte plaatsing van uw keuken en toestellen.

SERVICE NA VERKOOP

Vreys Keukens is ook uw keukenadviseur na verkoop. Indien er problemen of vragen zouden zijn na de plaatsing, kan u op ons rekenen voor de gepaste oplossing. Bovendien kan uw keuken genieten van een stevige garantie. Een goede service-na-verkoop dragen wij hoog in het vaandel.