Geniet samen thuis voor je grote TV

Veel TV-zenders en telecomoperatoren passen hun televisieaanbod aan en dit om de mensen die verplicht thuis moeten blijven ter wille te zijn. Maar dan is het natuurlijk fijn om die series en films comfortabel te kunnen bekijken.

Anker

[]

levering exellent
Anker

[]

TV familie

Kies een grotere TV en geniet zo nog meer van het aanbod

Een grote TV zorgt voor een ware bioscoopervaring in je eigen huiskamer. Ondanks de afmetingen blijft de beeldkwaliteit zeer scherp bij grote televisies.

We spreken van een grote TV vanaf 55 inch. Met inch bedoelt men de beelddiagonaal vanaf de linkeronderhoek tot de rechterbovenhoek. Eén inch staat gelijk aan 2,54 cm.

Meer uitleg over de TV-afmetingen en de ideale kijkafstanden schreven we neer in een blogpost.

Wil jij graag alle ruimte die jij hebt in je kamer optimaal benutten om te kunnen genieten van films, televisie en meer? Dan zijn deze grote schermen daar uitermate geschikt voor.

Anker

[]

GOCHROMECAST3 chromecast
Google chromecast video wordless
39,99

Wat is Chromecast?

Chromecast is een betaalbaar streaming-apparaat van Google. Je kan hiermee heel eenvoudig en supersnel streamen vanaf je laptop, tablet of smartphone naar je tv. Je hoeft dus nooit meer samen rond kleine schermpjes (en speakers) te zitten! Wil je met je laptop streamen? Dan moet je wel surfen via Google Chrome.

De Chromecast is bovendien heel eenvoudig te installeren. Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort op je tv, download de Google Home app en voeg de Chromecast toe op de app. Simpel! Alle toestellen moeten wel verbonden zijn met hetzelfde netwerk om te kunnen streamen.

Applicaties zoals Netflix, Facebook, Ted Talks, Chrome, Spotify, SoundCloud en tal van gaming apps zoals Hangman en Angry Birds worden ondersteund door Chromecast.

Wat is Apple TV?

Met Apple tv 4K bekijk je je favoriete films en series in geweldige 4K HDR-kwaliteit, dankzij Dolby Vision. Je geniet van een nog scherper beeld en 4 keer meer pixels dan bij standaard-HD. HDR levert nauwkeurige details en heldere, realistische kleuren. Daarnaast word je volledig ondergedompeld in 360° geluid van Dolby Atmos.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, zodat je gewoon je duim kan gebruiken om snel te vinden wat je zoekt. Daarnaast heeft deze afstandsbediening volumeknoppen, een start- en pauzeknop, een menuknop, een knop voor Siri en een thuisknop. Dankzij Bluetooth hoef je de afstandsbediening niet meer te richten naar je tv. Apple TV pikt altijd de signalen op.

Bovendien kan je ook de Apple TV app downloaden op je smartphone of tablet, voor als je niet thuis bent. Verlies je vaak de afstandsbediening? Gebruik de afstandsbediening op de app!

Via de Apple Store van Apple TV vind je echt alles: Netflix, Spotify en duizenden andere populaire sport-, lifestyle-, gezondheids- en gamingapps. En op dit krachtig platform laden alle apps supersnel!

Anker

[]