Stoomreinigen met Karcher

Hoe frustrerend is dit niet: je koopt een allesreiniger die lekker ruikt om jouw vloer mee te kuisen, maar vlak na het kuisen is de leuke geur al weg... En zo staat de kast vol met tal van producten die je gebruikt om schoon te maken. Maar ben je wel zeker dat je huis daarom écht proper is? Ontdek de stoomreinigers van Kärcher! Eenvoudig, fris en super hygiënisch poetsen!

Voordelen van het reinigen met stoom

Reinigen met stoom heeft zeer veel voordelen. Niet alleen maar is het zeer simpel, het resultaat is ook ontzettend veel properder dan met water en schoonmaakmiddelen!

Het water in het reservoir van de stoomreiniger wordt in enkele ogenblikken (30 sec. - 4 min. afhankelijk van het toestel en vermogen) aan de kook gebracht. De stoom die daarbij vrijkomt, wordt dan afgevoerd via de slang naar het gekozen mondstuk of accessoire. Hoe vuiler, hoe krachtiger de stoom moet zijn. Daarom is ook de druk (uitgedrukt in Bar) zeer belangrijk, zoals bij een strijkijzer bijvoorbeeld.

Omdat het net van kokend water komt, doodt de stoom alle bacteriën, schimmels en ongewenste micro-organismen in huis voor een zeer hygiënisch resultaat. Indien je thuis lieve viervoeters hebt rondlopen, is stoomreinigen ook voor jou ideaal. Het reinigt zeer grondig, waardoor je steeds een fris gevoel hebt in huis.

Met de handige accessoires reinig je zo niet alleen maar de vloer, maar ook jouw fornuis, jouw ramen, jouw sanitair,... Ontdek hieronder een greep uit onze Kärcher stoomreinigers assortiment of vind hier al onze stoomreinigers. Bye bye bacteriën, hello hygiëne!