Siemens SensoFresh wasmachines

Lekker gaan eten op restaurant, iets gaan drinken met vrienden op terras, in de frituur een pakje friet gaan eten... Tal van leuke dingen, die helaas soms een geurtje met zich meebrengen. Ook al zijn jouw gedragen kleren proper, was je ze om van de geur af te geraken. Dankzij het SensoFresh systeem van Siemens, is dit nu voorbij!

In 30min. opgefrist met SensoFresh!

Wat een zonde om jouw kleren te wassen enkel en alleen maar om ze op te frissen! Siemens bedacht daar een fijne oplossing voor op zijn wasmachines: het Siemens SensoFresh programma. Dankzij dit programma worden jouw kleren opgefrist in slechts een half uurtje tijd, zonder gewassen te worden, dus ook zonder wasmiddelen. Zelfs kledij dat anders niet mag gewassen worden, kan dus opgefrist worden dankzij SensoFresh.

Opfrissen zonder water, zonder wasmiddelen, hoe kan dat? Wel, het revolutionaire SensoFresh systeem zorgt voor een effectieve geurverwijdering met actieve zuurstof. De actieve zuurstof dringt in uw kleren, zelfs in tere en niet-wasbare weefsels om ze effectief en toch veilig te behandelen. Geuren en bacteriën worden zo verwijderd, in alle veiligheid en in een minimum van tijd!

Het SensoFresh systeem is reeds te vinden op een aantal Siemens iSensoric wasmachines, de wasmachines met allerlei sensoren voor een slimme en energiezuinige wasbeurt! Ontdek onze iSensoric wasmachine met SensoFresh systeem:

SIEMENS WASMACHINE 9KG WM16W890FG (SSWM16W890FG)
SIEMENS

SIEMENS WASMACHINE 9KG WM16W890FG (SSWM16W890FG)

1.199
op voorraad in centraal magazijn