Remington Protect Line

Krul, stijl of droog je vaak je haar om jouw favoriete kapsel te bekomen? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat je haar gemakkelijker breekt, fijner wordt en soms wat minder straalt. Ben je al die haarproducten beu, die dat zogezegd verhelpen maar dat toch niet doen? Kies dan voor de Remington PROtect Line!

Prachtige krullen of een glanzende stijle look, aan jou de keuze!

  • De slim ontworpen stijltang, haardroger of krultang van de PROtect line veroorzaakt minstens 60% minder schade dan andere krultangen, haardrogers en stijltangen.

  • De HydraCare technologie levert een hydraterende, super professioneel resultaat en beschermt jouw haar tegen de hitte. Het bereidt je haar voor met een fijne, verkoelende nevel op de hitte van de krultang of stijltang, waardoor je zelfs op een lagere temperatuur het gewenste resultaat bereikt.

  • Op de PROtect krultang beschikt over 5 temperatuursstanden (tot 220°C) en een geïntegreerd digitaal display. De keramische coating voorkomt dat je haar blijft vast zitten en de klem houdt jouw lok mooi op zijn plaats tijdens het krullen.

  • De PROtect stijltang kan je met of zonder de verkoelende nevel van de HydraCare-technologie gebruiken, zodat je jouw haar kan stylen zoals jij dat wil. Het beschikt eveneens over een geïntegreerde digitale display en over 6 temperatuursstanden (tot 230°C).