Boost je weerstand met Hapro Innergize

Voel jij je ook zo moe, zo lusteloos wanneer de winter eraan komt? Je kan maar blijven slapen en toch word je niet uitgerust wakker... Een vervelend gevoel. Zeg 'bye bye' tegen jouw winterblues met de Hapro Innergize lichttherapie!

Winterdip of winterblues? Dit is wat je ertegen kan doen!

Velen onder ons kennen dat gevoel... De herfst en winter komen eraan, het is veel langer en sneller donker en de zon is zo goed als altijd achter de wolken verstopt. De vermoeidheid begint zich te nestelen, je hebt veel meer slaap nodig want je voelt je lusteloos en toch word je zonder uitgerust gevoel wakker. Dit wordt ook wel eens winterblues of winterdip genoemd. Het verdwijnt meestal zelf bij het aankomen van de lente, maar leuk is het absoluut niet. Wist je dat lichttherapie daar een einde aan kan brengen?

Eén van de grootste oorzaken van die winterblues of winterdip, is dat men veel minder vitamine D kan opnemen omdat de zon zo lang wegblijft. Een vitamine D kuur opstarten kan dus zeker geen kwaad, maar nog beter is genieten van het licht!

Omdat het daglicht zeldzaam is (lees: enkel tijdens de werkuren), is het uiterst belangrijk om zoveel mogelijk buiten te genieten van het daglicht wanneer dit mogelijk is. Ga even een korte wandeling maken in de lunchpauze, fiets naar en van het werk naar huis en maak een lange wandeling wanneer het zonnetje zich in het weekend laat zien!

Is dit voor jou niet of moeilijk haalbaar? Kies dan voor de Hapro Innergize lamp voor lichttherapie thuis! Deze compacte, complete en comfortable lampen zorgen voor een energieboost en tegelijk voor een ware wellnessbeleving.

De Hapro Innergize combineert infrarood licht met een milde en uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht.
Het infrarood licht zorgt voor een heerlijk, warm gevoel om het volledige lichaam en geest te ontspannen.
De lichte UV stralen geven een lichte, gezonde, bruine teint en stimuleert de aanmaak van vitamine D.
Geniet tijdens jouw sessie van aromatische geuren zoals Green Oasis, Summer Blue of Orange Valley om volledig tot rust te komen.

Klap de compacte Hapro Innergize lamp gemakkelijk in en uit in slechts een paar seconden en berg die gemakkelijk op. Ingeklapt, is de Hapro Innergize even groot als een sporttas!

De Hapro Innergize is uiterst veilig in gebruik en waarschuwt je wanneer de sessie is verlopen. De optimale afstandsbepaling geeft je ook aan wat de beste afstand is, zodat het toestel niet te ver of te dicht bij jouw huid is voor een optimaal resultaat.

HAPRO INNERGIZE HP8580 TAUPE (HAHP8580TAUPE)
HAPRO

HAPRO INNERGIZE HP8580 TAUPE (HAHP8580TAUPE)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
HAPRO FULL BODY MOBILE SUN 35003 HP8550 (HAHP8550)
HAPRO

HAPRO FULL BODY MOBILE SUN 35003 HP8550 (HAHP8550)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.