Babyliss Homelight G932E lichtontharing

Babyliss Homelight G932E lichtontharing

Het epileren op zich kan een lastige, pijnige handeling zijn, die we jammer genoeg van tijd tot tijd moeten herhalen. Zonder te spreken over al die moeilijk toegankelijke plekken! Lichtontharingen voor een permanente ontharing, kan hiervoor een goede oplossing zijn. Babyliss ontwierp een gemakkelijk te gebruiken kleine lichtonthaarder met deze innovatieve techniek: de Homelight G932E. Zo klein en praktisch, dat je die gemakkelijk thuis of op reis kan gebruiken en meenemen!

De lichtontharing bestaat al even in de professionele schoonheidscentra, maar dankzij de Babyliss Homelight G932E, kan je het vanaf nu ook gewoon zelf en gemakkelijk thuis doen!

Deze manier van epileren is snel en pijnloos. De lichtenergie die vrijkomt door de lichtflitsen, remt de celactiviteit van de haarzakjes, waardoor de geflitste haartjes vanzelf uitvallen. Voor een optimaal effect, moet je deze behandeling een aantal keer herhalen.

De vijf verschillende lichtsterktes van de Homelight G932E passen zich automatisch aan aan uw huidtype. Compact, eenvoudig en veilig in gebruik, deze lichtonthaarder kan je gemakkelijk overal met je meenemen. De Babyliss G932E lichtonthaarder heeft twee verschillende standen, voor een manuele of voor een continue lichtflits (36 flitsen/minuut). Een beschermbril wordt tevens met dit Babyliss epileerapparaat geleverd, zodat je ogen beschermd blijven tegen de lichtflitsen, bijvoorbeeld wanneer je je gelaat epileert.

Je epileren wordt snel een echt plezier, met de Homelight G932E!

BABYLISS IPL-TOESTEL G932E (BSG932E)
BABYLISS

BABYLISS IPL-TOESTEL G932E (BSG932E)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.